• третман на рак

  третман на рак

 • Ревматоиден артритис третман

  Ревматоиден артритис третман

 • дијабетес третман

  дијабетес третман

 • Fbromyalgia Teatment

  Fbromyalgia Teatment

 • MultipolarNeuron

  MultipolarNeuron

Yiling груп е една Кина национално ниво клучните високо и новата технологија претпријатие. Таа е основана од страна на професорот Ву Yiling, академик, учител на докторски студенти во 1992 година.

Со водство на "Дијагноза и лекување Метод на TCM Обезбедување на болести", која се пофали како кинескиот Национален нематеријалното културно наследство , Yiling групата компанија се држи до принципот на преземање на TCM академскиот развој на поттик индустријализација, земајќи технологија, како претходник, пазарот како водич , и вграден во функција "Пет во Еден" на владата како интегрирање на научно истражување, клиничката практика, производство, маркетинг и настава заедно.

Повратна информација

Медицинска Опрема

WhatsApp Online Chat !