Perawatan - Shijiazhuang Hospital Yiling

perawatan

Kombinasi pangobatan tradhisional Tiongkok lan Western punika perawatan lengkap. Iku kanggo gabungke pangobatan tradhisional Tiongkok karo medicine kulon, lan njupuk perawatan diangkah miturut konstitusi fisik saka wong beda. Utamané kalebu: medicine Traditional Chinese lan ujian medicine tumindake Western, pangobatan tradhisional Tiongkok lan medicine perawatan infus Western, TCM decoction, perawatan medicine lisan, fisik therapy, perawatan liyane, kayata perawatan khusus kaya therapy sèl punca, etc.

perawatan tradhisional Tiongkok kalebu:

1) tradisional perawatan Tiongkok, kayata Akupunktur, moxibustion, pijet, cupping, scraping lan ing.

2) karakteristik saka Tiongkok: Five-unsur perlu medical, therapy musik limang unsur, karakteristik moxibustion;

3) TCM Athletic papan pemulihan: olahraga tradisional, kayata Tai Chi / seni bela dhiri, digabungake karo pangembangan penyakit modern, berkembang therapy olahraga cocok kanggo papan pemulihan penyakit, ningkataké sensitivitas fisik lan nambah efek saka perawatan.

4) therapy Cina pangan: diet iku bagéan sing paling penting urip. A diet cukup penting banget kanggo papan pemulihan awak.

5) pendidikan kesehatan: sawise mburi perawatan, cara kanggo njaga negara Recovery apik, kita ahli bakal nindakake ajaran papan pemulihan kesehatan dina.

Kanggo perawatan kanker, atrophy otot, penyakit motor neuron, rheumatism, fibromyalgia, scleroderma, penyakit ginjel, penyakit ginjel, diabetes, lan liya-liyane, apa jenis perawatan digunakake, apa jenis saka babagan pengobatan wis samesthine, mangga ninggalake pesen utawa takon spesialis.


Tampilan Online Chat!