Teleconsultation - Shijiazhuang Hospital Yiling

Teleconsultation

Hospital Yiling punika rumah sakit lengkap ing China. Ing taun 1992, rumah sakit wis luwih saka 700 Doctors lan perawat. 1000 kasur sing puas. We offer pangobatan kanggo paling penyakit.

rumah sakit kita yaiku tataran paling dhuwur saka rumah sakit Tiongkok lan Western terpadu, rumah sakit wis tim paling kuat saka ahli, apik ing nambani macem-macem penyakit, kalebu diabetes, atrophy otot, scleroderma, rheumatism, penyakit kekebalan, kanker lan ing .

Yen sampeyan duwe pitakonan bab penyakit, utawa yen sampeyan duwe kuwi patients, pengin ngerti bab perawatan kita, arep teka menyang rumah sakit kita kanggo perawatan, sampeyan bisa hubungi kita lan ngirim laporan pengawasan sabar kanggo kita. Kita bisa mbantu nggawe janjian lan konsultasi video karo ahli.


Tampilan Online Chat!