Expert Consulting - Hospital Shijiazhuang Yiling

Consulting Expert

1

Guogang

Departemen R heumatism

Departemen Rematologi, kapindho afiliasi Hospital Yiling, University Medical Hebei, Direktur Tutor Master, Wakil Direktur Pemuda Komite Profesional Tionghoa lan Barat Kedokteran Rheumatism, Wakil Direktur Komite Profesional TCM Rheumatism lan penyakit Bone Hebei Provinsi, Expert saka evaluasi Prestasi Scientific lan tèknologi Èlmu Hebei lan Departemen Teknologi.

Keahlian:  Diagnosis lan perawatan saka panyakit rematik kayata scleroderma, fibrosis pulmonalis, dermatomyositis, lan penyakit Behçet kang.

2

L i jianjun

D epartment saka M uscular A piala

Direktur Atrophic Perawatan Center Hospital Yiling, Hebei University Medical, anggota Komite penyakit tambahan saka Cina Society of Medicine Traditional Chinese lan anggota Komite Standing saka penyakit Pediatric Komite ing Provinsi Hebei Traditional Chinese Medicine Society .

Keahlian:  dystrophy otot, myasthenia gravis, penyakit neuron motor, serebral lumpuh, penyakit mitokondria pediatric, lipidosis, penyakit klempakan glikogen lan myopathy liyane lan diagnosa atrophy otot lan perawatan, lan papan pemulihan saka dystrophy otot, ngleksanani, pengobatan lan rehabilitasi kanggo patients baud.

3

Zhou shunlin

Rehabilitation Section

Iku Wakil Dekan Yiling Hospital Hebei lan Direktur Rehabilitation Center Hebei Provinsi Work bundhas, Direktur Departemen Rehabilitation ing Hospital Yiling ing Provinsi Hebei, pakar enom lan tengah-umur karo mènèhi kontribusi luar biasa saka Shijiazhuang, anggota saka Chinese Association of Medicine Cina, lan Wakil ketua tambahan Komite Special ing penyakit saka Cina Society of Medicine Cina, anggota Departemen Neurology, Hebei Province Association of Medicine.

Keahlian:  penyakit cerebrovascular, penyakit fungsi saraf, osteoarthropathy lan papan pemulihan sequelae related, becik ing nuntun training papan pemulihan sistemik.

4

G ao huailin

Departemen Endokrinologi

dokter Kepala, PhD Medical, Master Tutor

Hebei Hospital Yiling Wakil Dean lan Direktur Endokrinologi-Diabetes Department
Hebei Director Provinsi Traditional Medicine Chinese Diabetes Perawatan Center
Director Provinsi Hebei saka Traditional Chinese Nyegah Kedokteran lan perawatan saka Diabetes
Wakil Presiden Komite Endokrinologi saka Federasi Donya Chinese Medicine Federation
Direktur Eksekutif saka Endokrin Branch saka Association Cina Cina lan Western Kedokteran
Association Chinese Medical Diabetes Branch ngadeg Komite anggota
anggota Komite Standing saka Cina Society of Medicine Traditional Chinese
Direktur Komite Professional Diabetes saka Federasi donya Kedokteran Cina lan Direktur ing diabetes kaki Care Team
Keahlian: diagnosis lan perawatan saka diabetes lan komplikasi diabetes, utamané ing diagnosis lan perawatan saka sikil diabetes (extremity ngisor rusak babagan pembuluh darah diabetes) iku kaliyan peripheral neuropathy diabetes.

5

J ia zhenhua

Departemen Cardiology

dokter Kepala, PhD Medical, PhD supervisor

Seneng tunjangan khusus saka Dewan Negara
Dekan Yiling Hospital Hebei lan Direktur National TCM Clinical Program Specialist Komisi KB Kesehatan lan (Cardiology)
Wakil Direktur, Key Laboratorium penyakit tambahan, State Administrasi Traditional Chinese Medicine
Wakil Ketua Chinese Society of Chinese medicine
Wakil Presiden Hebei Association of Tionghoa lan Barat Kedokteran
direktur eksekutif enem saka Association Provinsi Hebei Kedokteran Traditional Chinese
Keahlian: Good ing nggabungke pangobatan tradhisional Tiongkok lan Western ing perawatan saka hyperlipidemia, hipertensi, atherosclerosis, jantung angina penyakit, wektu Recovery miokardial pelanggaran leukemia, arrhythmia lan gagal jantung kronis.


WhatsApp Online Chat !