Sajrone perawatan - Shijiazhuang Hospital Yiling

Sajrone perawatan

Email / Komputer. Ana sambungan internet ing saben kamar rumah sakit. Sampeyan bisa ngowahi komputer kene.

TV / Air-kondisioner. TV, Air-kondisioner sing Furnitur ing saben kamar sabar.

Kulawarga utawa kanca Services. We offer amben siji liyane kanggo kulawarga utawa kanca saka patients. Yen sampeyan diiringi dening luwih saka siji kanca, kita bantuan buku kamar hotel kanggo sampeyan.

Hotels utawa supermarket utawi taman. Ana akeh supermarket gedhe Hotel toko. A park banyu gedhe iku jejere rumah sakit, yen perlu lumaku metu utawa toko, sing kita bakal guide.

Layanan Banking. ATMs kasedhiya sak Hospital. Golek lokasi ATM.


Contact Us

Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab obat-obatan lan perawatan tartamtu, mangga ninggalake informasi kontak kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Latest News

  • Observasi Clinical 63 seng di tuduh Case ...

    Ruibing Lv, wenju Wang, Xin Li CR & General Hospital WISCO saka Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, 209 avenue Metallurgical, distrik Qingshan, Wuhan 430080, provinsi Hubei, China [Abstract] Adil: Retros ...

  • Analysis Clinical Retrospektif ing Treatm ...

    Yao Kai-tao1, LIU Ming-yu1, Li Xin2, HUANG Ji-han 3, CAI Hong-bin1 * (1.The Ninth Hospital of Wuhan, Wuhan 430081, China; 2.CR & General Hospital WISCO, Wuhan 430080, China; 3 .Center kanggo tamba Clinical Research, Shan ...

  • Sukan Clinical Analysis ing 54 NCP ...

    (The Puren afiliasi Hospital of Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, Wuhan 430081, China) Abstract Adil: Kanggo njelasno efektifitas Clinical saka Lianhua Qingwen granules (LH-C) ing novel coronavirus Pneu ...

  • Efek saka Chinese Traditional Medicine L ...

    Cheng Dezhong 1, Wang Wenju 2 *, Li Yi1, Wu Xiaodong 2, Zhou Biao3 #, Sing Qiyong1 # 1 Puren Hospital afiliasi Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, Wuhan, 430081, PRC; 2 CR & General Hospital WISCO, Wuh. ..

  • Gejala sing asring sindrom nephrotic

    Gejala sing asring sindrom nephrotic

    A jumlah akeh proteinuria A jumlah akeh proteinuria punika manifestation Clinical paling penting saka patients NS, lan iku uga ing mekanisme pathophysiological paling dhasar saka sindrom nephrotic. A gedhe amoun ...