Motor penyakit neuron komplikasi umum

Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS)

dimensia

Mal-Nutrition

Contact Us

Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab obat-obatan lan perawatan tartamtu, mangga ninggalake informasi kontak kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Latest News

  • Observasi Clinical 63 seng di tuduh Case ...

    Ruibing Lv, wenju Wang, Xin Li CR & General Hospital WISCO saka Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, 209 avenue Metallurgical, distrik Qingshan, Wuhan 430080, provinsi Hubei, China [Abstract] Adil: Retros ...

  • Analysis Clinical Retrospektif ing Treatm ...

    Yao Kai-tao1, LIU Ming-yu1, Li Xin2, HUANG Ji-han 3, CAI Hong-bin1 * (1.The Ninth Hospital of Wuhan, Wuhan 430081, China; 2.CR & General Hospital WISCO, Wuhan 430080, China; 3 .Center kanggo tamba Clinical Research, Shan ...

  • Sukan Clinical Analysis ing 54 NCP ...

    (The Puren afiliasi Hospital of Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, Wuhan 430081, China) Abstract Adil: Kanggo njelasno efektifitas Clinical saka Lianhua Qingwen granules (LH-C) ing novel coronavirus Pneu ...

  • Efek saka Chinese Traditional Medicine L ...

    Cheng Dezhong 1, Wang Wenju 2 *, Li Yi1, Wu Xiaodong 2, Zhou Biao3 #, Sing Qiyong1 # 1 Puren Hospital afiliasi Wuhan Universitas Sains dan Teknologi, Wuhan, 430081, PRC; 2 CR & General Hospital WISCO, Wuh. ..

  • Gejala sing asring sindrom nephrotic

    Gejala sing asring sindrom nephrotic

    A jumlah akeh proteinuria A jumlah akeh proteinuria punika manifestation Clinical paling penting saka patients NS, lan iku uga ing mekanisme pathophysiological paling dhasar saka sindrom nephrotic. A gedhe amoun ...