Antikanker medicine - Shijiazhuang Hospital Yiling

medicine antikanker

wakil medicine anti-kanker dipandu dening teori penyakit tambahan

teori inovatif

Formula unik

Tuah Kothak

hjxdf

Katalog 1.National Asuransi Kesehatan
2.National Patent Tamba
Program 3.The didhukung dening Grant saka New Tamba Research Foundation of  State Administrasi Kedokteran Traditional Chinese

The Unik Resep

gverger

aplikasi

Ditrapake kanggo patients tumor minangka ngisor iki:

kualitas 1.Improve gesang dituduhake kanggo gejala tumourous kayata suda napsu, mual, mutahke lan kekirangan

2.Taking sadurunge lan sawise radioterapi lan kemoterapi bisa ngurangi sisih-efek lan nambah efek perawatan.

3.Applicable sadurunge lan sawise operasi tumor lan perawatan ing tataran pemulihan Nambah kakebalan, nyepetake Recovery lan ndawakake surrival

Nyuda Side-efek Tambah Chemotherapy lan Efek Radiasi

fwefwef

Reaksi salabetipun muncul ing 26 patients kabeh 308 ing grup Yangzheng Xiaoji sak  pengamatan, lan muncul ing 9 patients kabeh 104 ing kelas kontrol, kang liwat paukuman  padha salaras kanggo pengobatan eksperimen, lan durung pengaruhe perawatan.

Sajrone sentosa Clinical, nganalisa asil saka electrocardiogram, fungsi ginjel, cipratan lan  feces test tumindake ing grup YZXJ, boten wonten ketok prabédan karo kelas kontrol; ing tingkat saka  muncul abnormity anyar iki luwih murah tinimbang tingkat saka nindakake pakewuh, kang liwat  paukuman ana salaras kanggo pengobatan.

Nyuda Side-efek Tambah Chemotherapy lan Efek Radiasi

wgewfxz

Mbandingaken loro kelompok, 55 kasus padha siyang lan 8 kasus padha inefficacious ing grup YZXJ, tingkat kesahihan iki 87,3%, lan 37 kasus padha siyang lan 23 kasus padha inefficacious ing kelas kontrol, tingkat kesahihan iki 61,5%; mbandingaken tingkat loro groups'efficacy, prabédan ketok, P <0,05.
YZXJ kapsul ing kombinasi karo therapy interventional, nambani 123 patients tumor lung ing fase meta lan pungkasan, tingkat kesahihan grup perawatan kang ana unggul kanggo ngontrol grup, P <0,05. Sentosa dituduhake sing Yangzheng Xiaoji kapsul kagungan fungsi nyandhet kanker, lan tumindak synergistic karo melu-melu kemoterapi; kualitas urip ing grup YZXJ ana unggul kanggo ngontrol klompok, lan reaksi salabetipun ana kurang saka kelas kontrol. Sentosa dituduhake sing YZXJ kapsul bisa ngurangi efek samping lan nambah kakebalan kanggo kemoterapi uga.

Nambah Tumourous Gejala Tambah Quality gesang

zzzzzz

Nambah Tumourous Gejala Tambah Quality gesang Perbandingan kesahihan loro kelompok 'ing gejala, makaryakke Alexa-jumlah test, Z = -4,060, P <0,001, prabédan wis pinunjul statistik; grup YZXJ ana unggul kanggo ngontrol grup.

Gejala kalebu kasampurnane weteng lan distention, anorexia, spiritlessness lan kekirangan, soreness lan kekirangan pinggul lan dhengkul, cipratan abang lan lincak ngeculke, demam lan nyeri; kabeh gejala ndhuwur bakal diarani kanthi nilai. awak Ibu, jas basa lan detak jantung sing kalebu ing kritéria gejala uga.

Mbandingaken gejala loro kelompok 'sadurunge lan sawise perawatan, makaryakke test Mann-Whitney, P> 0,05, loro kelompok padha iso dibandhingke; mbandingaken D-nilai saka rong klompok, ndhuwur P gejala '<0,05, prabédan wis pinunjul statistik; grup YZXJ ana unggul kanggo ngontrol klompok ing Ngapikake gejala klinis ndhuwur.

Nambah Tumourous Gejala Tambah Quality gesang

xxxxxxxx

Yangzheng Xiaoji Capsule nyoto Ngganti Pain lan Tambah Strength Fisik

ccccccc

Yangzheng Xiaoji Capsule nyoto Ngganti Alimentary Canal Reaksi amarga Chemotherapy Obat

wdwadz

Ngiyataken imun Fungsi Wutah nyandhet Tumourous

qqqqqqq

Ngiyataken imun Fungsi Wutah nyandhet Tumourous

wwwwww

Case khas

eeeeee

Patient Mr. Yu, lanang, lawas 62 taun

Aug 15 th, 2005, kanthi gejala kayata watuk munggah phlegm lan getih, oppression ing dodo lan emaciation, liwat test CT A tingkat ing rumah sakit bahan katelu didiagnosis gejala minangka kanker tengen-lung (diagnosis pathologic ana adenocarcinoma). Wiwit effusion rongga pleural tengen, operasi iki ora kasedhiya, lan hubungan padha marang kaslametané bakal mung sawetara sasi. Tanpa Chemo lan babagan pengobatan radio obatan, njupuk Yangzheng Xiaoji kapsul, 4 kapsul saben wektu, 3 kaping saben dina, Nov 14 th, 2005 (perawatan 84-dina '), ing napsu lan bobot tambah lan kekuatan fisik meningkat; CT re-test: tumor nyiutaken kanggo sawetara ombone lan effusion rongga pleural tengen iki rampung digunakke.

Sep 15 th, 2006 (perawatan 13-sasi '), napsu, bobot sabar lan kekuatan fisik nyoto tambah, lan tipis karya iki kasedhiya. Apr 15 th, 2007, napsu iki normal, bobot gained lan saben aktivitas mbalekake kanggo pakewuh; CT re-test: boten wonten ketok prabédan.

Yangzheng Xiaoji Capsule

【Persetujuan No.】 Commons Negara tamba Administration Z20040095
【Úa utama】 Radix Astragali, Fructus Ligustri Lucidi, Radix Ginseng, Jamur mitos, rhizome Curcuma Phaeocaulis, rhizome Atractylodis Macrocephalae (Nglakoake-frying), Herba Hedyotidis Diffusae etc
【Indikasi】 Nambahi kakebalan lan nyandhet tumor
【Aplikasi Clinical】 Njupuk sadurunge operasi bisa nambah sukses tingkat saka operasi. Nyepetake Recovery, ngurangi metastasis lan nyegah saka kambuh sawise operasi Ningkatake khasiat radioterapi lan kemoterapi, ngurangi dosis kemoterapi, lan ngurangi sisih-efek. Nambah napsu lan kualitas gesang lan gain bobot kanggo therapy palliative.
【Administrasi & Dosis】 Njupuk cublak, 4 kapsul saben wektu lan 3 kaping dina
【Keterangan】 0.39 g / kapsul
【Paket】 Aluminium-plastik paket 36 kapsul / kothak, 400 kothak / karton


Tampilan Online Chat!