Fibromyalgia - Shijiazhuang Hospital Yiling

fibromyalgia

Sapungkure paling khusu saka penyakit punika kamanunggalan konsep sakabehe lan konsep dialektika. TCM regards manungsa minangka wutuh. Kanggo penyakit, iku ora mung saka penyakit dhewe, nanging uga saka kabèh awak manungsa. Iki nggampangake kanggo nemokake sabab oyod saka penyakit.

Kombinasi tradhisional Tiongkok lan medicine kulon modern punika integrasi saka kabèh lan konkrit. Kombinasi macroscopic lan mikroskopik kombinasi manunggal lan dialectics. Iku paling ono gunane kanggo awak manungsa kanggo waras.

Utamané kanggo kanker, atrophy otot, penyakit neuron motor, scleroderma, rheumatism, fibromyalgia, diabetes, penyakit ginjel, kombinasi Tionghoa lan Barat perawatan tradisional medicine, perawatan tradhisional Tiongkok karakteristik, efek iku arang banget penting.

Yen pengin ngerti carane tradisional medicine Cina ngruwat penyakit lan cara kanggo gabungke pangobatan tradhisional Tiongkok karo medicine kulon kanggo nambani penyakit. Takon ahli utawa ninggalake pesen.


WhatsApp Online Chat !