Rheumatism Expert - Hospital Shijiazhuang Yiling

rheumatism Expert

Rheumatism Department, departemen TCM tombol Hebei Provinsi, Departemen wis dadi ciri beluk wujud loro ing ngarep lan luar negeri, lan dikembangaké 34 ancang-ancang TCM kang wis disetujoni dening Food Hebei lan narkoba Administrasi, lan utamané dianggep scleroderma, kaping myositis, ankylosing spondylitis, penyakit rematik, sindrom Sjögren kang, sindrom Behçet kang, etc. Utamané, departemen ing posisi anjog kanggo nambani scleroderma, lan nomer paling gedhé saka inpatients karo scleroderma saindhenging donya karo liwat 12000 kasus scleroderma.

qweqwe

Specialist: Guo Gang

Good ing nambani scleroderma, kaping myositis, ankylosing spondylitis, penyakit rematik, sindrom Sjögren kang, sindrom Behçet kang, etc.                                                            

Konseling


WhatsApp Online Chat !