Otot atrophy Expert - Hospital Shijiazhuang Yiling

Otot atrophy Expert

Minangka rumah sakit khusus tombol Negara Administrasi Kedokteran Traditional Chinese, Otot atrophy Department punika Singkatan Otot National Terus Base Pendidikan lan Hebei Otot atrophy TCM Perawatan Center. Iku wis setya Nyegah lan perawatan riset penyakit motor neuron, myasthenia gravis, dystrophy otot lan sawetara sclerosis Neurology penyakit rumit. Kanthi sepisanan asalé konsep akademisi anyar "ekstra-saluran lan penyakit tambahan" kanggo diagnosis lan amyotrophic, ngedegaké pendekatan perawatan saka "ndhukung ekstra-saluran kanggo nambani amyotrophy lan motor neuron penyakit lan myasthenia gravis, nourishing lan mromosiaken wutah saka otot anyar "lan wis dikembangaké luwih saka 30 jinis seri ancang-ancang, kang Ngartekno ameliorate gejala klinis saka patients lan ngluwihi sing urip. wis dianggep saklawasé atusan ewu patients gerah atrophy otot saka luwih saka 30 negara lan wilayah, nggawe wujud curative Clinical lan keuntungan sosial.

dsda

Specialist: Li Jianjun

Good ing nambani penyakit neuron motor, myasthenia gravis, dystrophy otot lan sawetara sclerosis Neurology penyakit rumit.

Konseling


Tampilan Online Chat!