penyakit kronis & Expert - Shijiazhuang Hospital Yiling

penyakit kronis & Expert

penyakit kronis Noninfectious, NCDS

Ing sawetara panyakit kronis: osteoarthropathy, kahanan subhealth, endokrin lan metabolis penyakit, jawat toroida, diabetes, hyperlipidemia, Wilson S, gout, pemphigus, dermatomyositis, prolactin, kelainan metabolis cacat, penyakit adrenal, kelainan metune internal, lan pituitary owahan patologi secretory kelainan, Pakel precocious, hypothyroidism, hypogonadism (hypogonadism), penyakit mental, sayah, penyakit sistem gemeter, tumor otak rumit karo jawat neurologikal, Parkinsonism, dystrophy otot, tengah sistem metamorphism gemeter lan penyakit nurun, sawetara sclerosis, serebral lumpuh ing bayi lan sindrom liyane lumpuh, ayan, myasthenia gravis, kaping neuropathy peripheral, plexus syaraf, neuropathy trigeminal, migren, bundhas sumsum balung mburi, penyakit sirkulasi, penyakit jantung, hipertensi, penyakit cerebrovascular, atherosclerosis, Embolism arteri lan thrombosis, penyakit Reno kang, penyakit Kawasaki rumit karo jantung prau ora normal getih, panyakit ambegan, sinusitis nemen, bronkitis kronis, diagnosis, panandhang asma, bronchiectasis, radhang paru-paru obstructive nemen lan ing.

Expert: Wang Weiguo

Specialist ing kahanan TCM, ahli manajemen nemen penyakit, lan ditetepake spesialis Cina ing angger-angger kesehatan ing utusan multinasional. Good ing nambani penyakit akeh nemen, kayata kanker, osteoarthropathy, kahanan sub-kesehatan, etc.


Tampilan Online Chat!