Angiocardiopathy Expert - Hospital Shijiazhuang Yiling

Angiocardiopathy Expert

Angiocardiopathy Department, a National TCM departemen tombol Clinical, riset lan develops seri medicine bimbingan teori urat akademisi Wu Yiling kanggo nyegah lan nambani penyakit jantung dening kombinasi pangobatan tradhisional Tiongkok lan kulon, utamané kanggo penyakit jantung, arrhythmia lan gagal jantung kronis. Loro-lorone manifestation lan ROOT sabab saka penyakit bisa dianggep, lan fitur medical sing penting.

zsdczx

Khusus: Jia Zhenhua

Expert karo sangu khusus Dewan Negara. Good ing nambani penyakit jantung, arrhythmia lan gagal jantung kronis.

Konseling


Tampilan Online Chat!