Departemen & Expert - Hospital Shijiazhuang Yiling

Departemen & Expert

rumah sakit Yiling Cina ing tingkat paling dhuwur saka rumah sakit pribadi China kang kanggo pangobatan tradhisional Tiongkok. Tim pakar kuwat saka rumah sakit dumadi saka 29 academicians saka Akademi Èlmu Cina lan doktor lan ahli bali jaban rangkah. Kombinasi therapy Tionghoa lan Barat wis cara perawatan unik lan efek babagan pengobatan kanggo perawatan saka macem-macem penyakit umum, penyakit kronis lan penyakit abot.

Utamané Keahlian tombol China lan Provinsi Hebei, kayata otot departemen atrophy, departemen penyakit rematik, departemen diabetes, departemen nephrotic, departemen tumor lan departemen, perawatan saka atrophy otot balung mburi, penyakit neuron motor, scleroderma, fibromyalgia, rheumatism, diabetes, penyakit ginjel, kabeh jinis kanker lan penyakit sing cetha.

perawatan efektif lan bantuan saka patients manca saka luwih saka 20 negara lan wilayah ing donya. Kanggo perawatan penyakit, mangga ninggalake pesen utawa kontak karo ahli.


WhatsApp Online Chat !