therapy Cina pangan - Shijiazhuang Hospital Yiling

therapy Cina pangan

therapy Cina pangan (uga disebut therapy Nutrition lan therapy halal) punika mode of dieting bosok ing kapercayan Tionghoa bab efek saka pangan ing organisme manungsa, lan pusaté ing konsep kayata mangan ing moderat. precepts iku campuran saka views rakyat lan konsep digambar saka pangobatan tradhisional Tiongkok.

therapy Food wis dawa wis pendekatan umum kanggo kesehatan antarane wong.

Diet minangka bagéan sing paling penting urip, menyang ombone gedhe, mengaruhi kesehatan kita. Kanggo wong gerah saka penyakit, diet luwih penting. Kanggo patients kita, saben dina diet sing Yahoo ing Ngapikake Recovery fisik, nalika ngatur awak, supaya awak bisa dibalèkaké menyang negara relatif sehat sanalika bisa, kanggo entuk efek perawatan luwih.

therapy Cina pangan wis gedhe efek ing nambani kanker, scleroderma, atrophy otot, rheumatism, penyakit neuron motor, fibromyalgia, diabetes, nephropathy, lan jinis penyakit kronis lan kasus abot.

Takon ahli kanggo pitakonan tartamtu.

vxcvdf

sdqqw


WhatsApp Online Chat !