Presentation Case - Shijiazhuang Hospital Yiling

Presentation Case

penyakit kanker

nomer cilik siji:

Pak Xiao, lawas 67 taun, kanker ati primèr, AFP1000u / ml, CT weteng: buta kanker ati, karo wangun fokus, bongkahan wonten tengen rodok olo cava vena lan pembuluh getih portal, lan mlebu ing kapsul ati karo subcapsular effusion, sirosis, portal urat broadening , cholecystitis, got watara gallbladder, siji limpa aksesoris. Kasedhiya embolization interventional + Tiongkok lan pangobatan terpadu liyane. Efek ketok.

fwefw

Case nomer loro:

Fan Yusuo, lanang, 57, kanker paru-paru sisih tengen, patologi cell carcinoma squamous, tumor encroaches arteri pulmonalis, lan ilang ing kasempatan kanggo operasi, radioterapi uga contraindicated.

Nyedhiyani wong perawatan terpadu, bagéan saka perawatan kalebu: medicine + Interventional + hyperthermia.

Saiki kesahihan evaluasi CR (pangapuranéng lengkap), nganti saiki urip luwih saka 3 taun, manggon biasane. 

sindrom Guillain-Barre

Wang Moumou, lanang, lawas 54 taun, Shijiazhuang. Dheweke ngakoni kanggo rumah sakit ing Juli 2010 amarga saka numbness ing extremities lan kekirangan kanggo luwih saka setahun.

Ing Juli 2009, sabar ngeluh numbness saka driji sikil sawise ndamu air-conditioning in complaint dheweke, lan rauh ana numbness ing loro driji, kang ora rego. September ing sisih kidul ing trip bisnis, ana mriyang, antibiotik mriyang perawatan bali, numbness gejala tangan-mlaku mboko sithik kanggo pangembangan proksimal, lan diiringi dening kekirangan, lumampah ditrima, kanggo rumah sakit provinsi kanggo mriksa tengkorak lan balung cervical ora istiméwa, kanggo rumah sakit tentrem mriksa The utomo bangkekan nuduhake "bangkekan 2-3 intraspinal neurofibroma", lan myoelectricity nuduhake "abnormality syaraf pisah adoh ing otot pisah adoh." Ing November, dhèwèké lunga menyang Hospital Tiantan kanggo nindakake syaraf tumor klambi ketat nugel.

bobot mundhut sawise dibedhah ana 20 jeans, numbness ing extremities mboko sithik tambah, kahanan kang ora tetep lumampah, cipratan normal, kelainan unconsciousness, lan ana banyu antarane watuk, sesanti BINOCULAR karo Nystagmus horisontal cilik, February 2010 RSUD provinsi, Priksa myoelectricity nuduhake "simetri , axons pisah adoh motor, rusak myelin, syaraf sensori rampung rusak ", kalih negari potensi nguripake normal, normal brainstem-parungon nguripake potensial, murni muni audiometry nuduhake syaraf Binaural spasm Seksual, patologi" neuropathy nemen "saka biopsi syaraf sural kiwa, didiagnosis minangka" Green-Ballie sindrom ", mugi bolam gamma gedhe-dosis, ngurangi hormon lan makani syaraf, nambah perawatan circulation, ngilangke gejala phlegm, ngurangi numbness ing perangan awak, waras saka bobot mundhut, lan lumaku njobo. Sawise discharge, kahanan punika relatif stabil, gejala numbness ing ends saka extremities isih ketok, kekirangan ana ngisor dhengkul, lumampah ana boten stabil, lan iku angel kanggo ngadeg munggah karo mata ditutup utawa mlaku ing wayah wengi, aku teka menyang rumah sakit kita kanggo perawatan.

Sawise perawatan 4 minggu 'ing rumah sakit kita: Gejala numbness ing mburi tangan lan sikil sing apik, lan gerakan fleksi sikil iku 4 bahan, lan lumampah ing stabil. Follow-up: supaya adoh ora ambalan, urip normal lan karya. Amarga papan winates, kita ora bisa nuduhake liyane terapi kita. Yen sampeyan pengin ngerti perawatan tartamtu, sampeyan bisa hubungi kita dening email.

penyakit ginjel

Bisa order perawatan Tiongkok kanggo luar negeri?

Sakbenere ngandika, pangobatan Cina prasaja sing katon ing saben negara, anggere ana toko Tiongkok. Nanging, pangobatan Tiongkok rapi ora kasedhiya ing luar negeri. Padha bakal digawe gumantung kawontenan penyakit tartamtu. Lan sing kok kita bakal takon laporan medical sak komunikasi, supaya kita bisa njelasno kondisi rincian banjur nggawe rencana perawatan.

dqwdqw
dqwfdqf

fungsi Apa medicine Cina duwe?

Sak kabèh pangobatan, obat-obatan Chinese muter efek babagan pengobatan ing ngisor iki:

1. Asiria getih prau kabeh liwat awak

2. Ningkataken aliran getih menyang ginjel lan Ngapikake getih circulation

3. getih nourishing lan njabut stasis

4. nyediakake gizi lan oksigen ora nyukupi kanggo ginjel

5. Tambah kemampuan poto-curative saka sel ginjel rusak

6. Kiat Qi, siji energi penting, ing awak

7. Ningkataken tingkat filtrasi ginjel

diabetes

Ing perawatan 2 minggu, sabar diabetes Afrika wis ditampa Integrated nambani item. Kabeh Staff bungah kanggo ndeleng dheweke wis njupuk luwih.

teknologi perawatan TCM, TCM decoction, medicated limang unsur perlu, medicine kulon perlu ....

xzczxca
czx

Mungkin Sampeyan bisa ndeleng pijat ngendi wae, Nanging, apa kita kudu punika Tuina, kang dianggo ing organ utama, sistem utama, ora mung pijet ing kulit utawa otot; Mungkin Sampeyan bisa ndeleng Akupungtur nang endi wae, Nanging, saben acupoint, saben amba, saben ambane saka jarum bisa; Mungkin sampeyan bisa ndeleng bath medicated nang endi wae, Nanging, kita nggunakake teori limang unsur kanggo nuntun, adhedhasar kawontenan awak tartamtu, supaya bantuan karo sabar piyambak.

Efek bisa nganggo.


WhatsApp Online Chat !