perawatan kanker rektum - Shijiazhuang Hospital Yiling

perawatan kanker rektum

Sawisé taun nggunakake Clinical cara Tionghoa lan Barat terpadu, perawatan saka macem-macem MALIGNANCIES, wis mbantu puluhan ewu patients kanker.

Fitur perawatan Tiongkok kalebu: perawatan Tiongkok, ing eksklusif antikanker paten nasional Cina medicine - YangZheng produk konsumen kapsul, ing wektu sing padha bisa nindakake kemoterapi, interventional perawatan minimally invasi, immunotherapy, hyperthermia tumor jero, Ngarahke piso, radiofrequency ablation, partikel implantasi, stent esophageal, tracheal stent lan perawatan liyane.

Iku apik kanggo tumor umum kayata kanker payudara, kanker usus, kanker prostat, kanker paru-paru, kanker ati, kanker esophageal, kanker pankreas, kanker weteng, tumor gynecological, kanker nguyuh, etc. Entuk trauma, komplikasi kurang, efek sisih kurang, khasiat dhuwur, efek biaya medical kurang lengkap.

hythtz

WhatsApp Online Chat !