Prakawis kita - Shijiazhuang Hospital Yiling

Babagan awake dhewe

Hospital Yiling

Gambar Company

Yiling Group Company iku salah siji China tingkat nasional tombol dhuwur lan anyar perusahaan teknologi. Iki diadhekake Professor Wu Yiling, akademisi, guru mahasiswa doktoral ing 1992.

 

Kanthi bimbingan "Diagnosis lan nambani Cara TCM tambahan penyakit" kang ngalembana minangka Chinese National Intangible Cultural Heritage , grup perusahaan Yiling teken prinsip njupuk TCM pembangunan akademik kanggo impetus industrialization, njupuk teknologi cikal ing, pasar minangka panuntun , lan dibangun operasional "lima siji" mode minangka nggabungaken penelitian ilmiah, laku Clinical, produksi, marketing lan memulang bebarengan.

 

Apa liyane, Yiling wis tim riset kuwat, kang dumadi saka 29 academicians ing China, elit kalebu ahli bali, ahli manca, Doctors, Master lan kabeh jinis personel profesional.

 

Yiling perusahaan pharmaceutical , kadhaptar perusahaan pharmaceutical Chinese 50 (Code Stock: 002603), nduwèni baris produk modern kanggo kapsul, kapsul alus, tablet, granule, injeksi Cairan etc, riset serius produk, kalebu: TCM, produk care kesehatan, formulasi kulon lan irisan-irisan TCM etc.

 

Sawetara obatan patent utamané kanggo tumor (antikanker) -YangZhengXiaoJi (加链接) Capsule, kang wis efek ketok lan kuwat kanggo patients kanker. Ing Oktober 2017, Medical Research Center, diadegaké dening Yiling Group Company lan Universitas Cardiff ing UK wis didegaké kanggo 4 taun.

tengah develops Komunikasi jero lan kerjasama ing Tiongkok marang riset tumor, aplikasi Clinical & sharing sumber pasar. Iku dikembangaké riset sistem jero ing Tiongkok YangZhengXiaoJi Capsule, kang wis mbuktekaken sing bisa èfèktif nyandhet macem-macem metastasis tumor, nyandhet getih prau gawe anyar ing tumor, bimbingan teori penyakit tambahan.

ShenLingLan, jenis liyane saka tamba antikanker, bakal larang regane kanggo pangobatan tradhisional Tiongkok punika cocok kanggo patients karo loro kurang saka limpa lan ginjel, stasis getih lan klempakan racun sadurunge lan sawise radioterapi lan kemoterapi. Bisa nambah lemes mental, lemes, kesed, bobot awak lan ing.

JinLiDa granule, kanggo jinis 2 diabetes mellitus sindrom Qi lan yin kurang, gejala: ngelak ngombe, polyorexia, cipratan, awak mboko sithik lancip, lemes, sweating, Fanre, constipation etc.

Bazi kapsul tonifying ginjel, tonifying ginjel lan anget yang. Ditrapake kanggo ginjel kurang yang disebabake bangkekan lan nyuda pain, dizziness lan tinnitus, Shenpi lemes, forgetfulness, rikuh pakewuh kanggo kadhemen.

kapsul Jujuboside Oil. Salah kesehatan jenis digawe menyang wangun kapsul, Zizyphus lenga jujube kernel bisa shorten wektu kemungkinan turu, lan nambah wektu lan jurusan kang turu gelombang alon, turu yaiku cethek lan turu jero. Iku pancene dianggo. Akeh makalah wis kacarita.

Miturut saiki, produk Yiling wis diekspor kanggo Korea Selatan, Vietnam, Inggris, Kanada, Walanda, Singapore, Rusia lan ing.

 

Hospital Yiling sawise 20 taun pembangunan dening leaps lan wates wis dadi, Tiongkok lan Western digabungake rumah sakit terpadu modern yaiku tataran paling dhuwur nggarap TCM ing China.

 

Perawatan saka atrophy otot sinau anyar saka Nyegah lan kontrol fokus spesialis administrasi tradhisional Tiongkok nasional Cina - atrophy otot kanggo spesialis fokus administrasi tradhisional Tiongkok nasional, ing basa pendidikan atrophy otot terus, darmabakti kanggo penyakit motor neuron, myasthenia gravis, otot penyakit dystrophy lan sawetara sclerosis penyakit neurologikal liyane.

 

Departemen Rematologi kanggo Hebei Provinsi beluk tombol tradhisional Tiongkok, nggunakake perawatan internal lan eksternal, lan ngrambah efek apik ing perawatan saka scleroderma, polymyositis, sindrom Sjögren, penyakit Behçet kang, rheumatism, penyakit rematik, penyakit spondylitis ankylosing dening kombinasi global lan lokal.

Departemen Onkologi (加链接)  nggabungke TCM lan kulon medicine bebarengan, kasil dianggep ewu patients kanker kabeh ndonya. Kanggo beda orane tumrap sekolah patients kanker nganggo cara nambani beda, kanggo bantuan patients nambah sistem imun, nambah WBC, nambah kualitas urip lan ndawakake wektu urip. Becik ing kanker nambani susu, rektum kanker, kanker prostat, kanker paru-paru, kanker padharan lan kanker liyane.

Angiocardiopathy Department, a National TCM departemen tombol Clinical, riset lan develops seri medicine bimbingan teori urat akademisi Wu Yiling kanggo nyegah lan nambani penyakit jantung dening kombinasi pangobatan tradhisional Tiongkok lan kulon, utamané kanggo penyakit jantung, arrhythmia lan gagal jantung kronis. Loro-lorone manifestation lan ROOT sabab saka penyakit bisa dianggep, lan fitur medical sing penting.

Diabetes Department, tombol siji saka negara Administrasi Kedokteran Traditional Chinese, ngundakake konsep anyar "kanggo ngobati diabetes mellitus saka sudut teori limpa" lan formulates cara anyar "limpa nourishing lan adi awak  + ngalusake urat" kanggo nambani diabetes lan komplikasi babagan pembuluh darah bimbingan teori urat. Curative efek apik banget.

 

Yiling Center Health : Yiling Health Town karo 'dredging budaya pengawetan kesehatan tambahan' minangka panuntun dhumateng wis nyawiji pengalaman pengawetan kesehatan budaya, pengalaman project pengawetan kesehatan, kesehatan Manajemen, obatan Bintang, turu kesehatan, pengawetan kesehatan lan liburan-mbuwang, Shopping kesehatan lan bisnis pameran lan platform siji-mandeg kanggo pengawetan kesehatan.

A hotel star lima, pisanan hotel tema kesehatan ing China, restoran Cina lan Restaurant Western, ana mall blanja kesehatan ing. Fungsi inti, ingkang paling khusus bab Yiling Center Health, ing kerjane specialists TCM lan ahli beda apa penyakit beda.

Kene sampeyan bisa nemu lingkungan urip paling nyaman, ahli paling tanggung jawab lan wis pengalaman bakal ngurusi kesehatan.

 

Yiling Medical Ujian Center , ujian kesehatan modern, wis tengah Manajemen kesehatan elegan lingkungan karo fasilitas majeng supaya sampeyan bisa seneng perawatan VIP.

proyèk Ciri diselidiki kalebu: mriksa jaringan lan diagnosa, elang muter status kesehatan saka maca cepet awak, deteksi urat pembuluh darah kabèh, tepak deteksi getih, deteksi gene, screening resiko diabetes, identifikasi TCM Konstitusi.

 

Yiling Travel Agency International,  menehi layanan visa, conselltion insurance, karcis, layanan pesenan hotel, layanan pariwisata internasional lan item layanan agensi travel liyane.

 

 

Kanggo patients : sampeyan bisa teka lan njaluk perawatan Integrasi, loro TCM & Kedokteran Western, lan pangan, akomodasi, pakaryan, psykoterapi, kabèh aspèk nggowo pengaruh kesehatan bisa dijupuk menyang rencana perawatan kita.

Kanggo wong sub-kesehatan : sampeyan sehat, mung ora sehat cukup, sampeyan kudu liyane apik, ngatur cocok babagan kesehatan, teka lan manggon ing Yiling Center Health, kita bakal nggunakake TCM kanggo ngurus kowe.

Kanggo wong sing kudu ujian medical biasa : teka lan njaluk trip medical, kita bakal dadi pakar Manajemen kesehatan kabeh gesang. Kita bakal weker péngetan kanggo kesehatan, nambani sub-kesehatan sadurunge kang awon penyakit.

Kabeh sing perlu kanggo nggawe situs web ayu


WhatsApp Online Chat !