• perawatan kanker

    perawatan kanker

  • Rematik Atritis Perawatan

    Rematik Atritis Perawatan

  • perawatan diabetes

    perawatan diabetes

  • Fbromyalgia Teatment

    Fbromyalgia Teatment

  • MultipolarNeuron

    MultipolarNeuron

Yiling Group Company iku salah siji China tingkat nasional tombol dhuwur lan anyar perusahaan teknologi. Iki diadhekake Professor Wu Yiling, akademisi, guru mahasiswa doktoral ing 1992.

Kanthi bimbingan "Diagnosis lan nambani Cara TCM tambahan penyakit" kang ngalembana minangka Chinese National Intangible Cultural Heritage , grup perusahaan Yiling teken prinsip njupuk TCM pembangunan akademik kanggo impetus industrialization, njupuk teknologi cikal ing, pasar minangka panuntun , lan dibangun operasional "lima siji" mode minangka nggabungaken penelitian ilmiah, laku Clinical, produksi, marketing lan memulang bebarengan.

Tanggepan

Medical Equipment

WhatsApp Online Chat !